Інформація від наукової бібліотеки

Вже двадцять чотири роки 30 вересня відзначається Всеукраїнський День бібліотек. Свято, яке привертає увагу до внеску бібліотек України у розвиток вітчизняної науки, освіти і культури. Після 24 лютого 2022 року, з початку повномасштабної війни рф проти України, змінилося життя нашої України. Ці зміни позначились на діяльності наукової бібліотеки Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Але навіть під час війни НБ ХНАДУ намагається бути корисною як для студентів, так і для науковців.
У цей день, Всеукраїнський День бібліотек - вітаємо всіх працівників наукової бібліотеки! Бажаємо уваги ваших читачів, найшвидшої Перемоги та мирного неба!
До речі, Всеукраїнський День бібліотек — найчитальніший день року та відмінний привід заглянути або на абонемент, або на Внешняя ссылка открывается в новом окнесайт наукової бібліотеки чи Внешняя ссылка открывается в новом окнесайт цифрового архіву ХНАДУ.
Або просто провести цей день за читанням улюбленної книги, часопису чи підручника.
Пам’ятайте - читати не шкідливо, шкідливо не читати!
З нагоди святкування Всеукраїнського Дня бібліотек колектив НБ ХНАДУ підготував привітання для всіх своїх читачів, колег та книголюбів. Внешняя ссылка открывается в новом окнеЗапрошуємо до перегляду! 


News by date

By Category