Гостьові лекції в рамках академічної віртуальної мобільності

  Кафедра менеджменту продовжує свою міжнародну співпрацю та в рамках Міжнародного навчального місяця (академічної віртуальної мобільності) 19 квітня 2023 року було організовано ще одну гостьову лекцію . Лектором став доктор Пшемек Стах з польського університету Вища школа економіки та інформатики.   

Кафедра менеджменту продовжує свою міжнародну співпрацю та в рамках Міжнародного навчального місяця (академічної віртуальної мобільності) 19 квітня 2023 року було організовано ще одну гостьову лекцію . Лектором став доктор Пшемек Стах з польського університету Вища школа економіки та інформатики. Лектор прочитав цікаву лекцію з дисципліни "General management" на тему "Challenges in management. Strategy operationalization". Студенти отримали цікавий досвід та знання про виклики, що виникають у сфері менеджменту та процеси стратегічного планування. Доктор Стах розглянув сучасні виклики управління та запропонував підхід до стратегічного планування, в основі якого лежить оперативність втілення стратегії. Студенти відчули користь від поглиблення знань про те, як застосувати керівництво до різних галузей, зокрема у сфері виробництва, фінансів та маркетингу. Кафедра менеджменту висловлює щирі подяки доктору Стаху за інформативну та захоплюючу лекцію, яка сприяла поглибленню знань наших студентів, та сподівається на подальшу співпрацю.

Ми пишаємося партнерством з університетом "Вища школа економіки та інформатики" та з нетерпінням очікуємо наступних гостьових лекторів. Організація гостьових лекцій з досвідченими викладачами з інших країн є важливою частиною міжнародної співпраці, а також допомагає забезпечити студентам кращу освіту та підготувати їх до міжнародної кар'єри. 


News by date

By Category