«Цифрові інструменти Google для освіти» онлайн-курс для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів освіти

Викладачі кафедри іноземних мов прагнуть професійного самовдосконалення і постійно підвищують свою кваліфікацію. Наразі вкрай актуальними є питання розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу у закладах вищої освіти, зокрема в контексті вивчення іноземних мов.

Тому нас зацікавив курс "Google Digital Tools for Education / Цифрові інструменти Google для освіти" організований Міністерством освіти і науки України за підтримки ТОВ "Академія цифрового розвитку" для педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів освіти, метою якого було надати освітянам необхідний інструментарій для впровадження підходів до планування освітнього процесу, які допоможуть розвивати та зміцнювати розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу у закладах вищої освіти.

Вітаємо викладачів кафедри (доц. Борзенко О.П., доц. Созикіну Г.С.) з успішним закінченням курсу й отриманням сертифікатів!


News by date

By Category