АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ НА КАФЕДРІ БУДІВЕЛЬНИХ І ДОРОЖНІХ МАШИН

 

Все більше викладачів та учасників навчального процесу цікавляться питаннями академічної доброчесності. Головна мета – ознайомити спільноту з поняттям “доброчесність“, надати базові знання про корупцію та її негативні наслідки; створити умови, за яких здобувачі зможуть поставити, в першу чергу, собі запитання, які вони ніколи раніше не ставили та не думали про них.

Протягом навчального року всі куратори і викладачі кафедри БДМ пройшли курси та отримали сертифікати. Здобувачі рідко стикаються з цією темою, а вона складна і потребує комплексного підходу. Здобувачам розповідають про доброчесність – як протиставлення корупції. Пов’язано це із тим, що, на перший погляд, поняття доброчесності є абстрактним, тому говорити про неї може бути складно чи некомфортно. Тому питання академічної доброчесності – це занурення здобувачів у цю тематику, яке допоможе сформувати базове, необхідне у подальшому навчанні та житті розуміння.

Найближчим часом зацікавлені здобувачі по випусковій кафедрі будівельних і дорожніх машин мають намір прослухати онлайн курси з підвищення кваліфікації «Академічна доброчесність» та отримати сертифікати.


News by date

By Category