Пройшов перший моніторинг проєкту Erasmus+ KA2

29 жовтня у форматі он-лайн пройшов перший моніторинг проєкту  Erasmus+ KA2 «Розвиток практично орієнтованої спрямованої на студентів освіти в галузі моделювання кібер-фізичних систем» (CybPhys). 

У зустрічі прийняли учать представники грантхолдеру проєкту – Ризький технічний університет (РТУ), представники Національного Еразмус+ офісу в Україні та представники всіх українськи ВНЗ -партнерів проекту: Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ); Чернігівського політехнічного національного університету (ЧПНУ); Криворізького національного університету (КНУ).

Основна увага була сфокусована на вивченні роботи партнерства, плануванні та реалізації запланованих заходів, пріоритетах, методології, виконанні завдань та досягненні результатів проекту.

Всі партнери показали свої досягнення та результати виконання проєкту. ХНАДУ акцентував увагу на впроваджені у навчальний процес програми подвійних дипломів для магістрів «Електромобілі та енергозберігаючі технології», яка реалізується між РТУ та ХНАДУ.

Національного Еразмус+ офісу в Україні високо оцінив сформовані команди ВНЗ партнерів, хід виконання проєкту та отримані результати. 

Основні виконавці проєкту від ХНАДУ - колектив кафедри автомобільної електроніки.


News by date

By Category