16 жовтня після тривалої хвороби пішов з життя начальник навчального відділу університету

Каслін Микола Дмитрович

16 жовтня після тривалої хвороби пішов з життя начальник навчального відділу університету

Народився Микола Дмитрович 19 липня 1951 року у м. Харків. З 1968 по 1973 рр. навчався на механічному факультеті ХАДІ, після закінчення якого обійняв посаду інженера науково-дослідного сектору інституту. У 1975 році вступив до аспірантури, а з 1978 р. – асистент кафедри БДМ механічного факультету. У 1979 році здобув ступінь кандидата технічних наук. У 1980 р. Микола Дмитрович працював заступником декана механічного факультету, а з 06.1981 – переведений на посаду доцента своєї рідної кафедри експлуатації дорожніх машин і охорони праці.

З березня 1994 р. Микола Дмитрович обійняв посаду декана факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів (ФПК та ПерК). У липні 2003 р. йому присвоєно вчене звання професора ХНАДУ. 20.12.2005 Миколі Дмитровичу присвоєно звання Почесного автотранспортника України. З січня 2011 р. Микола Дмитрович – директор центру підвищення кваліфікації та індивідуальної післядипломної освіти, а з 17 жовтня 2016 – начальник навчального відділу ХНАДУ.

Віддаючи себе університету, Микола Дмитрович зарекомендував себе як висококваліфікований лектор з дисципліни Охорона праці. Проявив себе досвідченим науковцем, ставши автором 38 друкованих робіт і 8 авторських свідоцтв.

Не знайдеться в університеті більш талановитої, веселої та життєрадісної людини з неперевершеним почуттям гумору, як Микола Дмитрович, який своїм запалом не залишав байдужим нікого. Університет поніс важку втрату в його особі. В нашій пам’яті він залишиться таким же енергійним і повним сил.

Керівництво і колектив університету висловлюють щире співчуття рідним і близьким.


News by date

By Category