МІНІ-ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

МІНІ-ЯРМАРОК вакансій, який пройшов нещодавно  на дорожньо-будівельному факультеті, мав за мету знайомство здобувачів вищої освіти з ринком праці в дорожній галузі. Організаторами заходу виступили дорожньо-будівельний факультет (Декан Сергій Бугаєвський) та відділ організації сприяння працевлаштуванню студентів.

Свої вакансії компанії - учасники заходу представили здобувачам в аудиторії. Також були представлені ті вакансії, що надані від підприємств заочно. Презентацію вакантних місць надали такі підприємства, як ТОВ «ШРБУ 48» (м.Умань), ТОВ «Автомагістраль Південь»,  Компанія «Славдорстрой», ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком», ТОВ «Лубенське шляхово-будівельне управління N9», КП «КРЕМІНСЬКИЙ АГРОШЛЯХБУД», ТОВ «Мостобуд». Крім того підприємства запросили здобувачів вищої освіти на практику та стажування.

Представники Відділу організації сприяння працевлаштуванню студентів познайомили здобувачів вищої освіти з кар’єрними послугами, які надає відділ, та запросили звертатися до фахівців відділу з питань складання переконливого резюме та мотиваційних листів, підготовки до проходження співбесіди з роботодавцем.

Дякуємо всім учасникам заходу та маємо надію на подальшу плідну співпрацю в питанні успішного працевлаштування.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією