Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління у сфері економічної конкуренції»!

Колектив кафедри менеджменту вітає  Кононенко Альону та Суконну Ніну, а також їх наукового керівника доц. Догадайло Я.В. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Управління у сфері економічної конкуренції»!

Пишаємося Вами та бажаємо міцного здоров’я, натхнення та подальших перемог на життєвому шляху!    

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 на базі Полтавської державної аграрної академії відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019–2020 навчальному році зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції».

 Для участі у І етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління у сфері економічної конкуренції» до 15 лютого 2020 року, було подано 103 студентські наукові роботи, авторами яких стали 164 студенти із 44 закладів вищої освіти України. В числі наукових робіт, що надійшли на конкурс, була й наукова робота студенток нашого ЗВО: Кононенко Альони та Суконної Ніни, які навчаються відповідно на п’ятому та четвертому курсі за спеціальністю 073 «Менеджмент».

 За результатами подвійного рецензування наукова робота наших студенток на тему «Обґрунтування пріоритетних напрямків діяльності підприємства в умовах конкуренції» була оцінена в 150 балів із 200 можливих балів і рекомендована до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу – підсумковій науково-практичній конференції, що мала відбутися 15 квітня 2020 р.

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 та листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 12.03.2020 № 22.1/10-713 підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» у 2019–2020 н.р. відбулося за результатами першого етапу ІІ туру. Відповідно результатам першого етапу ІІ туру студенток ХНАДУ Кононенко Альону та Суконну Ніну було нагороджено дипломами ІІІ ступеня.


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie