17.11.2019 День пам'яті жертв ДТП

Щорічно, під час Всесвітнього тижня безпеки дорожнього руху, факультет «Транспортних систем» разом зі своїми однодумцями та партнерами провадять в м. Харків соціальну акцію «День пам’яті жертв ДТП»

Студенти та викладачі факультету «Транспортних систем» Харківського національного автомобільно-дорожнього університету опікуються не лише своєю теоретичною та професійною підготовкою, та і займають активну життєву позицію щодо привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху.

Щорічно, під час Всесвітнього тижня безпеки дорожнього руху, факультет «Транспортних систем» разом зі своїми однодумцями та партнерами провадять в м. Харків соціальну акцію «День пам’яті жертв ДТП».

Так і цього року на площі біля центрального входу ХНАДУ зібралися небайдужі до цієї проблеми.

Серед учасників акції були і представники автотранспортних підприємств (ТОВ ЕКСПРЕС), і правоохоронних органів (Патрульна поліція, Укртрансбезпека), і громадські організації (журнал «Авто Леді», ГО «ТУР»), і Червоний хрест, і навчальні заклади (ЗОШ 36, ХДАК, ХНАДУ, Попова, ХТЕІ КНТЕУ ) і випадкові перехожі.

Під час акції були організовані майстер-класи по наданню першої невідкладної допомоги, інтегровані тести по імітуванню впливу алкогольного сп’яніння на відчуття людини тощо.

Найчутливішим моментом акції була «Хвилина мовчання» за загиблими під час ДТП, яка символічно супроводжувалася гучними сигналами автомобілів та запаленням свічок пам’яті.

Кожен з нас учасник руху!
Треба пам’ятати про свою безпеку і безпеку всіх навколишніх!

Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie