Візит делегації з Харківського національного автомобільно-дорожнього університету до Факультету світового обладнання та інформаційних

22 квітня 2024 року на факультеті організації та управління Сілезької Політехніки відбувся зустрічний візит великої делегації з Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ) «Підтримка співпраці між SUT та українськими університетами в рамках проекту «Європейський університет EURECA-PRO»», що фінансується Польським національним агентством академічних обмінів. В складі делегації були представлені видатні фахівці у галузі автомобільного та дорожнього будівництва, зокрема ректор університету професор Віктор Богомолов, декан Автомобільного Факультету професор Дмитро Леонтьєв, декан Механічного Факультету професор Олександр Єфименко та керівник Кафедри економіки та підприємництва професор Оксана Дмитрієва.

Зустріч відбулася з метою обговорення можливостей подальшої науково-освітньої співпраці між обома навчальними закладами.

Зустріч була відмінною нагодою для обміну досвідом та поглиблення співпраці між двома престижними університетами, спрямованої на подальший розвиток галузі будівельних і дорожніх машин в Україні та світі.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією