Вебінар з математики

  23 квітня 2024 року кафедра вищої математики провела вебінар з математики за темою «АНАЛІЗ ТИПОВИХ ПОМИЛОК ЗДОБУВАЧІВ НА ПРОБНИХ ТЕСТУВАННЯХ ХНАДУ З МАТЕМАТИКИ 2024 року».

     Проведення пробного тестування з математики школярів, майбутніх вступників факультету, є традиційним, щорічним заходом кафедри вищої математики. Метою цього заходу є надання кваліфікованої допомоги школярам у підготовці до НМТ з математики та підвищення загального рівня математичної компетентності вступників. Адже колектив факультету зацікавлений у підготовленому, сильному контингенті здобувачів, який є запорукою подальшого розвитку ФТС і всього університету.

     Поточний 2024-й рік, незважаючи на численні технічні труднощі в умовах воєнного стану, не став винятком у проведенні традиційного заходу. Задля безпеки учасників цьогорічне пробне тестування з математики у форматі НМТ проводилося з використанням технологій дистанційного навчання. В тестуванні прийняли участь більш ніж 500 випускників шкіл, коледжів та інших закладів освіти.

     За результатами отриманих відповідей кафедра вищої математики провела вебінар з математики, де ознайомила учасників із загальними результатами пробного тестування, із статистикою щодо успішного виконання завдань та, виявлених проблем. Під час вебінару було продемонстровано вірні розв’язання проблемних завдань, а також було дано відповіді на запитання учасників вебінару.

     Викладачі кафедри, які провели вебінар: к.пед.н., доц. Олег ПТАШНИЙ, к.пед.н., доц. Ірина МИХАЙЛЕНКО щиро запросили всіх учасників до вступу на наш факультет, запропонували можливе подальше проведення консультацій, тренувальних занять з написання математичних тестів, а також додаткового пробного тестування з математики за новим змістом завдань. Вони звернули увагу, що у сучасний час підготовка здобувачів саме у нашому університеті набуває особливої, державної значущості. Адже напрями підготовки університету, зокрема ФТС – транспортні технології, логістика транспортних перевезень, є найважливішими напрямами післявоєнної відбудови України.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією