Участь викладачів кафедри ЕіП в роботі XХI Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті»

Викладачі кафедри економіки і підприємництва доц. Деділова Т.В. та ас. Токар І.І. взяли участь в роботі XХI Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті», в межах якої було проведено інтерактивні освітні заходи, спрямовані на підвищення ефективності професійної діяльності у сфері освіти, а також обмін досвідом використання сучасних педагогічних методик між освітянами.

Цього року школа-семінар проходила повністю в дистанційному режимі з 09 по 12 квітня 2024 р. на базі НТУ «ХПІ». Програмою заходів було передбачено проведення педагогічних майстерень, STEM-лабораторій, майстер-класів, ділових ігор, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, метою яких були формування, розвиток та удосконалення особистісних професійних компетентностей (організаторських, творчих, лідерських, комунікативних тощо). Роботою майстерень керували провідні викладачі і спеціалісти НТУ «ХПІ» та інших освітніх установ України, Європи та США.

Протягом 4-х днів викладачами ХНАДУ було відвідано такі семінари і майстер-класи, як «Введення в стартап рух: особливості, елементи стійкої екосистеми для розвитку стартапів, етапи створення та розвиток», «Бізнес-комунікації для українських та китайських студентів», «Emerging characteristics of educational leaders» та ін.

Результати роботи викладачів підтверджено відповідними сертифікатами.    


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією