Профорієнтаційна робота у Новобаварському районі м. Харкова

8 квітня 2024 року представники Харківського національного автомобільно-дорожнього університету  спільно з начальником управління освіти Новобаварського району Харківської міської ради Світличною О.Ф. провели профорієнтаційний захід для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій.

Представники факультету управління та бізнесу (проф. Дмитрієва О.І., доц. Мордовцев О.С.), механічного факультету (декан, проф. Єфименко О.В., доц. Орел О.В.) та автомобільного факультету (заступник декана Безродний В.В.) розкрили перед абітурієнтами безмежні можливості їхнього майбутнього навчання у ХНАДУ.

Під час зустрічі представники ХНАДУ детально ознайомили абітурієнтів з цьогорічними умовами вступу до університету, а також зі спеціальностями, які пропонує наш ЗВО. Окрема увага була приділена інноваційним технологіям, що використовуються у навчальному процесі та вражають своєю актуальністю і сучасністю.

Велику зацікавленість у абітурієнтів викликало представлення міжнародної співпраці та закордонних програм ХНАДУ. Абітурієнти дізналися про широкі можливості академічного обміну, міжнародних стажувань та отримання подвійних дипломів з провідними університетами світу, що відкриває нові перспективи для майбутнього навчання та кар'єрного зростання.

Зустріч із командою університету стала не лише джерелом корисної інформації, але й можливістю познайомитися з майбутніми наставниками та друзями. Абітурієнти відчули підтримку та зацікавленість університетського колективу у їхньому успіху та професійному становленні.

Завершуючи профорієнтаційний захід, команда університету закликала абітурієнтів не пропустити можливість відкрити для себе всесвіт вищої освіти та професійного розвитку в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті. Готові відповісти на всі запитання та допомогти зробити перший крок до успішного майбутнього, команда університету з нетерпінням чекає на зустріч із майбутніми студентами ХНАДУ.    


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією