Престижна Перемога на Чемпіонаті Світу з Науки, Освіти та Мистецтва у Римі

15-25 березня 2024 року в історичному місті Рим відбувся I Чемпіонат Світу з Науки, Освіти та Мистецтва, який зібрав видатних вчених, педагогів та митців з усього світу. Серед них були і представники кафедри менеджменту Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, які вражаюче продемонстрували свій високий професіоналізм та інноваційний підхід у своїх галузях, й отримали 2 місце на чемпіонаті.

З гордістю повідомляємо, що команда викладачів нашої кафедри, до якої увійшли професор Оксана Миколаївна Криворучко, професор Ірина Володимирівна Федотова, доцент Надія Аваківна Бочарова та асистент Яна Іванівна Величко, здобула переконливу перемогу у цьому престижному змаганні.

Цей успіх не лише підтверджує високий рівень професійної майстерності наших викладачів, але й відкриває нові перспективи для розвитку наукових досліджень та міжнародного співробітництва. Перемога на такому значному заході є важливим внеском у розвиток науки, освіти та мистецтва, а також зміцнює міжнародний імідж нашого навчального закладу.

Колектив університету щиро вітає проф. Криворучко О.М., проф. Федотову І.В., доц. Бочарову Н.А., ас. Величко Я.І. з цим видатним досягненням і бажає подальших успіхів у науковій та педагогічній діяльності. Ваша праця та відданість своїй справі є натхненням для усіх.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією