Обмін досвідом викладачів кафедри менеджменту ХНАДУ в рамках гранту програми Erasmus+ за програмою КА171

У рамках отриманого гранту програми Erasmus+ за програмою КА171 Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом (Україна) та Клайпедським університетом (Литва) продовжується плідна співпраця. 22 квітня 2024 року до міста Клайпеда прибули викладачки кафедри менеджменту ХНАДУ к.е.н., доц. Бочарова Н.А., та к.е.н., доц. Кудрявцева О.В. для здійснення стажування в рамках програми Erasmus+.
Їх сердечно зустріли в Клайпедському університеті завідувачка кафедри менеджменту prof. dr. L. Šimanskienė, а також викладачі кафедри doc. dr. Daiva Verkulevičiūtė-Kriukienė та doc. dr. G. Mishenina. Перебування наших викладачів у Литві - це не лише обмін досвідом, а й змога поглибленої взаємодії та співпраці.
Під час візиту до Клайпедського університету наші колеги були приголомшені архітектурою та красою внутрішнього оформлення університету, якому вже більше століття. Вони мали можливість не лише оглянути ці безцінні архітектурні шедеври, а й зануритися у атмосферу історії та традицій Клайпедського університету.
Зустріч з деканом соціально-гуманітарного факультету prof. dr. R. Balsys також була особливою. Він вручив нашим викладачам книги про історію університету, які стали символом спільного пізнання і розуміння, що є ключем до подальших досягнень та партнерства.
Наші викладачі також мали змогу відвідати бібліотеку, для них провели екскурсію по соціально-гуманітарному факультету та деканату. Тепла атмосфера та щира гостинність представників Клайпедського університету залишиться в пам'яті наших викладачів надовго.
Такі взаємовідносини підкреслюють важливість підтримки та розвитку міжнародних зв'язків у галузі вищої освіти та досліджень  


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією