Кафедра менеджменту отримала сертифікат про акредитацію ОП "Менеджмент організацій і логістика"

Ми із великою гордістю повідомляємо, що кафедра Менеджменту Факультету управління та бізнесу Харківського національного автомобільно-дорожнього університету отримала Сертифікат Акредитації для освітньо-професійної програми "Менеджмент організацій і логістика" (перший (бакалаврський) рівень, спеціальність 073 №Менеджмент") від Національного агентства забезпечення якості вищої освіти. Сертифікат, виданий 28 березня 2024 року, дійсний до 1 липня 2029 року, є визнанням високих стандартів якості навчання нашого університету та нашої кафедри. Цей успіх відображає працелюбність нашого викладацького складу та позитивний вплив на освітні можливості як для викладачів, так і для студентів. Ця акредитація стане важливим кроком у розвитку освіти в сфері менеджменту транспортно-логістичних підприємств.

Процес акредитації, який тривав у грудні 2023 року - січні 2024 року, завершився видачею Сертифіката №7278 від 28.03.24 р. Висловлюємо щиру подяку всім учасникам акредитаційного процесу за їх високий професіоналізм, відповідальність та чуйність.

Кафедра менеджменту висловлює подяку керівництву ХНАДУ, факультету управління та бізнесу і кафедри за активну участь у зустрічах із експертною групою. Особлива вдячність всім відділам університету, адміністративному персоналу, студентському активу, здобувачам, випускникам ОП та роботодавцям за активну участь та допомогу в процесі акредитації.

Ми щиро вдячні та висловлюємо сердечні вітання всім викладачам кафедри менеджменту, завідувачці кафедри, д.е.н., професору Оксані Миколаївні Криворучко, та гаранту освітньої програми, к.е.н., доценту Ларисі Миколаївні Ачкасовій, за їхню важливу та вагому роль у процесі успішної акредитації нашої освітньо-професійної програми. Завдяки вашому професіоналізму та бездоганній організації, наша освітня програма здобула визнання від Національного агентства забезпечення якості вищої освіти.

Отримана акредитація – це визнання нашої здатності підготовки висококваліфікованих фахівців у автотранспортній галузі. Це новий виклик та нові можливості для колективу, який має бажання розвиватися, навчати та виховувати сучасних та майбутніх управлінців в транспортно-логістичній сфері. Успішна акредитація освітньої програми підтверджує, що кафедра менеджменту відповідає сучасним викликам та є конкурентоспроможною, а також підтримує високу якість навчання.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією