86-а Міжнародна студентська наукова конференція університету на кафедрі Філософії та педагогіки професійної підготовки

12 квітня  о 10.00 годині 2024  у  рамках 86-ої  Міжнародної студентської наукової  конференції відбулося онлайн-засідання секції педагогіки та психології професійної підготовки й секції філософії, політології та соціології.

Для участі у конференції було заявлено понад 40 доповідей учасників. У зв’язку з воєнним станом не всі доповідачі мали змогу представити доповідь на конференцію, але на зважаючи на це, конференція відбулася. Студенти надали свої матеріали доповідей. Серед учасників Конференції були присутні студенти серед яких студенти як ХНАДУ, так і ХНУ імені В. Н. Каразіна,  ХГПА та інших ЗВО. Під час проведення конференції було зроблено 20 доповідей. Усі доповіді були різноманітні по напрямкам, цікаві та пізнавальні  Жвавий інтерес наших студентів до наукових пошуків мав продовження у цікавій дискусії та створював інтелектуальну та дружню обстановку засідання секції.

Дякуємо студентам за вибір цікавих та актуальних проблем у доповідях, а викладачам за допомогу у якісній підготовці та підтримці наукового потенціалу здобувачів. У подальшому готується збірка матеріалів конференції.


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією