На базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету стартував тренінг Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти для експертів з акредитації освітніх програм.

На базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету стартував дводенний тренінг Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти для експертів з акредитації освітніх програм, який проходить 21-22 січня 2020 року. Тренерами виступають представники Національного агентства – Миколенко Олена та Смачило Валентина.

У тренінгу беруть участь науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти з різних ЗВО України, які попередньо були відібрані Національним агентством, у тому числі співробітники нашого університету: завідувачка кафедри управління та адміністрування Криворучко Оксана Миколаївна, доценти кафедри економіки і підприємництва: Левченко Ярослава Сергіївна та  Федорова Вікторія Олександрівна. Всі вони прагнуть забезпечити якісні зміни вищої освіти України.

Під час тренінгу учасники моделюють різні ситуації, які можуть виникнути під час проведення експертизи, та знаходять форми і методи їх вирішення.

Бажаємо наснаги і плідної роботи майбутнім експертам з акредитації освітніх програм!