Студент кафедри менеджменту виступив на конференції у Литві в рамках спільного проекту Еразмус КА 171

   У рамках нашого спільного проекту Еразмус КА 171 між ХНАДУ та Клайпедським університетом (Литва), який наразі активно розвивається, студент 4 курсу Ігор Різник взяв участь у важливій події. Він виступив на англійській мові на міжнародній студентській науково-практичній конференції "Insights of Academic Youth on the Progress of Society", яка відбулася 11 квітня 2024 року. Ця конференція була організована нашими партнерами з Клайпедського університету.  Тема його доповіді — "Evaluation of the Corporate Culture Perception Level by Stakeholders".
Участь Ігоря у цій конференції стала можливою завдяки нашому проекту Еразмус. Цей проект сприяє активній взаємодії між студентами та викладачами обох університетів, сприяючи обміну досвідом та знаннями. Участь студента з ХНАДУ в цій конференції підкреслює важливість співпраці між університетами та підвищує престиж нашого навчального закладу в міжнародному співтоваристві.
Ми щиро дякуємо організаторам конференції за можливість представити наш університет на міжнародному рівні. Участь студента Ігоря Різника є важливим кроком у нашому спільному проекті та підтверджує наші зусилля у зміцненні міжнародних зв'язків.  Це лише перший крок на нашому шляху співпраці. Ми маємо намір продовжити наші зусилля щодо розширення співпраці з Клайпедським університетом, включаючи організацію мобільності викладачів та студентів, обмін науковими програмами та проектами досліджень. Ці зусилля направлені на подальше поглиблення нашого партнерства та сприяння розвитку освіти та науки як у ХНАДУ, так і в Клайпедському університеті.  


Вверх