Організаційна нарада щодо проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету

27 березня 2020 року відбулась організаційна нарада щодо проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей: «Автомобільний транспорт», «Матеріалознавство», «Цивільна безпека (Охорона праці)» на базі університету в умовах подовження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління.

Було ухвалено рішення про підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт цього навчального року за результатами першого етапу ІІ туру, що відповідає рекомендаціям МОН України і ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Проректор з наукової роботи проф. Богомолов В.О. зауважив на необхідності вчасного розміщення на офіційному сайті університету усієї необхідної інформації у повному обсязі і підкреслив, що апеляційні комісії, як завжди, повинні спрацювати прозоро та ефективно.