СТАРТУВАЛА IV МІЖНАРОДНА ОСВІТНЯ ШКОЛА ЗІ СТАЛОЇ МОБІЛЬНОСТІ

 

21.04.2021 р. розпочала роботу IV весняна школа зі сталої мобільності «Вплив пандемії на мобільність». У цьому заході, вже не вперше, прийняли участь як студенти спеціальності 275 «Транспорті технології» та викладачі кафедри транспортних технологій і логістикифакультету технологічних систем і логістики: проф. Шраменко Н.Ю., доц. Бережна Н.Г., доц. Городецька Т.Е. та ст. викладач Кутья О.В. так і представники інших ЗВО та фахівці транспортної галузі.

Школа проводиться Харківським національним автодорожнім університетом за участі ГО “Екодія”, за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду “Відродження” в межах грантового проекту EU4USociety, та за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ – Україна.

Спікерами першого дня були: д.т.н., завідувач кафедрою транспортних систем і логістики, ХНАДУ – Горбачов П.Ф.; координаторка школи, к.т.н., консультантка з транспортного планування і інфраструктури – Олена Чернишова; фахівчиня з транспорту «Екодія» – Ірина Бондаренко; Prof. Dr.-rer. pol., Chair for Bicycle Transport, Karlsruhe University of Applied Sciences – Angela Francke та Dipl.-Ing. Dipl.-Swt., Senior Researcher at the Chair of Traffic Control and Process Automation, TU Dresden – Sven Fröhlich. Усі доповіді визвали жваву дискусію і активно обговорювалися учасниками школи.

Дякуємо організаторам школи за можливість приєднатися до цікавого навчально-пізнавального заходу, а особливо координаторці школи, ст. викл. кафедри транспортних систем і логістики ХНАДУ – Тетяні Токмиленко.

доц. каф. ТТЛ

Бережна Н.Г.,  

https://khntusg.com.ua/startuvala-iv-mizhnarodna-osvitnja-shkola-zi-staloi-mobilnosti/?fbclid=IwAR0icXnaNgY96dY5_MG7BzhwymqdHdXMoM8eO_q776iSw9I3JfM_cwg7R9o


To top