Запрошуємо до обговорення проєктів освітніх програм за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля»

Кафедра економіки і підприємництва запрошує стейкхолдерів до обговорення проєктів освітніх програм для здобувачів вищої освіти рівнів бакалавр і магістр за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля».
У Каталозі освітніх програм ХНАДУ розміщені проєкти освітніх програм за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» для здобувачів вищої освіти рівнів:

Зауваження, пропозиції та рекомендації всі зацікавлені особи можуть надати у строк до 18 травня 2023 року будь-яким зручним способом, зокрема:

  1. Особисто гарантам освітніх програм: на першому (бакалаврському) рівні – Нестеренко Валентині Юріївні, (098)284-09-59valentinaonisiforova@remove-this.gmail.remove-this.com; на другому (магістерському) рівні – Левченко Ярославі Сергіївні, (066)578-44-43slavalevcenko1984@remove-this.gmail.remove-this.com.
  2. Надіслати на електронну пошту кафедри економіки і підприємництва ep@remove-this.khadi.kharkov.remove-this.ua.
  3. Заповнити Google-форму у Каталозі освітніх програм ХНАДУ www.khadi.kharkov.ua/education/katalog-osvitnikh-program/  
  4. Заповнити Google-форму у розділі «Обговорення освітніх програм» на сайті кафедри економіки і підприємництва fmab.khadi.kharkov.ua/kafedri/ekonomiki-i-pidprijemnictva/navchalna-robota/obgovorennja-opp/obgovorennja-op/  

Попередньо дякуємо та сподіваємося на плідну співпрацю!


Новини за датою

Новини за тегами

За категорією