Verlagswesen:

КОНКУРС УКРАЇНСЬКО-ТУРЕЦЬКИХ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ ПРОЄКТІВ НА 2022-2023 РОКИ

З 15 липня до 15 вересня 2021 року Міністерство освіти і науки України та Рада з наукових та технічних досліджень Турецької Республіки (TUBITAK) оголошують конкурс спільних українсько-турецьких науково-дослідних проєктів на 2022-2023 роки.

Verlagswesen:

ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У ЩОРІЧНОМУ КОНКУРСІ «МОЛОДИЙ ВЧЕНИЙ РОКУ»

До 1 вересня 2021 року триває прийом заявок на участь у щорічному конкурсі молодих вчених «Молодий вчений року».

Verlagswesen:

Консолідований рейтинг ЗВО 2021

Інформаційним освітнім ресурсом (osvita.ua) складено консолідований рейтинг ЗВО України 2021 року.

Verlagswesen:

ПРЕМІЯ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ЗА РОЗРОБЛЕННЯ І ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

  Премія Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій присуджується щороку за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції. Премія присуджується на конкурсних...

Verlagswesen:

Інформаційний день Програми "Горизонт Європа"

25 червня 2021 з 11.00-16.30 (за київським часом) за сприяння Європейської Комісії проходитиме інформаційний захід "Інформаційний день програми "Горизонт Європа" в Україні"

Verlagswesen:

Вітаємо!

професора кафедри автомобілів Александрова Євгенія Євгеновича та професора кафедри деталей машин і теорії механізмів і машин Перегона Володимира Андрійовича з присудженням дворічної державної стипендії видатним діячам науки  

Verlagswesen:

Вітаємо!

завідувача кафедри теоретичної механіки та гідравліки Солодова Валерія Григоровича з присудженням дворічної державної стипендії видатним діячам освіти   

Verlagswesen:

Вітаємо переможців конкурсу наукових робіт «Молода наука Харківщини: вектори розвитку»

07-08 червня 2021 року Радою молодих вчених при Харківській обласній державній адміністрації у був проведений конкурс наукових робіт «Молода наука Харківщини: вектори розвитку»    

Verlagswesen:

Місце ХНАДУ в академічному рейтингу "ТОП-200 Україна 2021"

Центр міжнародних проєктів "Євроосвіта" у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував щорічний академічний рейтинг ЗВО України "ТОП-200 Україна 2021"

Verlagswesen:

Про інформаційні дні "Горизонт Європа"

МОН України запрощує Вас на інформаційні дні  щодо Рамкової програми з досліджень та інновацій "Горизонт Європа" у період з 28 червня по 9 липня 2021 року, Організатор - Європейська Комісія.

Verlagswesen:

Про проведення конкурсного відбору кандидатів в експерти до складу секцій експертної ради МОН у 2021 р.

МОН України проводить конкурсний відбір кандидатів в експерти до складу секцій експертної ради МОН за фаховими напрямами у 2021 р.

Verlagswesen:

Вітаємо!

проректора з наукової роботи Дмитрієва Іллю Андрійовича та завідувача кафедри транспортних технологій Нагорного Євгена Васильовича з присудженням дворічної державної стипендії видатним діячам науки

Nach oben