Проф. Дмитрієв І.А. долучився до вебінару «ETF Comparison of Ukrainian qualifications to EQF»

27 лютого 2023 року проректор з наукової роботи, д.е.н., проф. Дмитрієв І.А. долучився до вебінару «ETF Comparison of Ukrainian qualifications to EQF – Порівняння системи кваліфікацій України з Європейською рамкою кваліфікацій (ЄРК)», де міжнародною командою англійською та українською мовами було презентовано порівняльний звіт Європейської рамки кваліфікацій та Національної рамки кваліфікацій.

Модератором зустрічі виступила Мануела Пріна – представниця Європейського фонду освіти. Відеоконференцію відкрили заступник директора Генерального директорату Європейської комісії з питань зайнятості, соціальної політики та інклюзивності Стефан Олссон і перший заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко. Під час презентації звіту спікерами виступили представники Європейської комісії, Європейського фонду освіти, Національного агентства кваліфікацій, Центру академічної інформації, Міністерства освіти і науки України. У презентації звіту взяли участь понад 600 учасників, які представляли органи влади, заклади освіти, громади з України, ЄС та інших країн.

У результаті порівняльний аналіз підтверджує, що рамки кваліфікацій України та ЄС є зіставними і між ними може бути встановлена відповідність.    


Nach oben