Розвиток міжнародної діяльності кафедрою менеджменту

  Кафедра менеджменту активно розвиває міжнародну діяльність. Так, 11 січня 2023 року викладачі кафедри на чолі із завідувачкою кафедри проф. Криворучко О.М. провели зустріч з представниками Клайпідського університету (Литва) - завідувачкою кафедри менеджменту Клайпідського університету проф. Шиманскене Лігітою та викладачами кафедри.   

Кафедра менеджменту активно розвиває міжнародну діяльність. Так, 11 січня 2023 року завідувачка кафедри менеджменту проф. Криворучко О.М. та викладачі кафедри проф. Федотова І.В., доц. Бочарова Н.А., доц. Кудрявцева О.В. провели зустріч з представниками Клайпідського університету (Литва) - завідувачкою кафедри менеджменту Клайпідського університету проф. Шиманскене Лігітою та викладачами кафедри.  На зустрічі було обговорено освітні програми з менеджменту, можливість спільної участі у програмі Erasmus+ та  перспективи подальшої співпраці. Представники Клайпідського університету розповіли про власну специфіку підготовки бакалаврів та магістрів за освітньою програмою "Бізнес менеджмент", що викладається у них в університеті, про її структуру та специфіку формування. Вони зазначили, що цілі та результати навчання програми узгоджені зі стандартами управління, розробленими Дипломованим інститутом менеджменту Великобританії (Chartered Management Institute). Зі свого боку, викладачі кафедри менеджменту ХНАДУ ознайомили міжнародних партнерів з освітніми програмами бакалавра та магістра ("Менеджмент організацій і логістика", "Менеджмент організацій та адміністрування", "Логістичний менеджмент"), а також обговорили підготовку нової освітньої програми підготовки магістрів "Менеджмент організацій і логістичне адміністрування". Міжнародні партнери запропонували посилити складову сталого розвитку в освітніх програмах. Крім того, було обговорені напрямки співпраці щодо можливої студентської мобільності, стажування викладачів, участі у програмі Erasmus та інші напрямки співробітництва в освітній та науковій сфері.

Дякуємо пані  Шиманскене Лігіті та співробітникам кафедри менеджменту Клайпідського університету за плідну дискусію, поради, влучні пропозиції. Маємо надію на подальшу співпрацю.


Nach oben