Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту»!

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24 листопада  2020 року Харківський національний автомобільно-дорожній університет призначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Автомобільний транспорт».

15 квітня 2021 року відбувся ІІ тур конкурсу за напрямом «Економіка автомобільного транспорту» у вигляді підсумкової науково-практичної конференції. Серед фіналістів конкурсу захищали свої наукові роботи і студентки кафедри економіки і підприємництва:

- Тихонюк Дарина та Нгбоді Аджа Агнес Дебора, які здобувають вищу освіту на бакалаврському рівні за ОП «Економіка» (науковий керівник: Дмитрієва О.І., д.е.н, доцент, завідувач кафедри економіки і підприємництва);

- Плахтій Анастасія, яка здобуває вищу освіту на магістерському рівні за ОП «Економіка» (науковий керівник: Дмитрієв І.А., д.е.н, професор, проректор з наукової роботи).

За результатами захисту наукових робіт авторами, галузевою конкурсною комісією було прийнято рішення нагородити Тихонюк Дарину та Нгбоді Аджа Агнес Дебору дипломами ІІ ступеня, Плахтій Анастасію – дипломом ІІІ ступеня.

Колектив кафедри економіки і підприємництва вітає Тихонюк Дарину, Нгбоді Аджа Агнес Дебору та Плахтій Анастасію, а також їх наукових керівників доц. Дмитрієву О.І. та проф. Дмитрієва І.А. зі здобутою перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту»! Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших наукових звершень!


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie