Участь у Всеукраїнському студентському професійному творчому конкурсі проєктів з екологічного менеджменту

Вітаємо здобувачку вищої освіти на першому бакалаврському рівні за ОП «Економіка» Чупету Дар’ю Олександрівну з отриманням грамоти учасника фінального етапу Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проєктів з екологічного менеджменту, що проходив у Запорізькому національному університеті.

У фіналі конкурсу нашою представницею було представлено доповідь за результатами наукової роботи на тему «Впровадження інноваційних методів переробки відходів та можливість їх використання для виводу підприємства з кризового стану». Наукова робота була нагороджена грамотою «за підготовку проєкту, впровадження якого сприятиме сталому економічному зростанню, екологічній стійкості та відповідальному ставленню суспільства до навколишнього середовища». Журі конкурсу відмітило, що авторка наукової роботи виявила високий професійний рівень, творчий підхід, новаторські ідеї та презентаційну компетентність під час захисту проєкту.

Бажаємо Чупеті Дар’ї Олександрівні та її науковому керівникові, доцентові кафедри економіки і підприємництва, к.е.н, доц. Благій Вікторії Вікторівні міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших наукових звершень!    


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie