Участь у Міжнародній виставці «Освіта Харківщини – 2021»

24-25 листопада 2021 у Палаці студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого (вул. Пушкінська, 88) проходить щорічна Міжнародна виставка «Освіта Харківщини – 2021»

Виставка – важлива подія у житті обласного центру, багатьом поколінням абітурієнтів вона допомогла визначитись з майбутньою професією, знайти свій шлях  у житті. Традиційно вона має на меті презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів та досвід використання інформаційних технологій.

На виставці представлені 25 вищих навчальних закладів Харківщини, у тому числі Харківський національний автомобільно-дорожній університет. Представники Дорожньо-будівельного факультету разом із студентами прйняли активну участь у міжнародній виставці.

Цільова аудиторія заходу – старшокласники шкіл, випускники ПТУ, студенти вишів, які на виставці матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм та факультетів. Захід стане помічником не тільки для старшокласників та їх батьків, а і для спеціалістів, які планують підвищувати рівень кваліфікації в Україні.

 

 

 


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie