Три золота, одне срібло та дві бронзи на рахунку тхеквондистів ХНАДУ.

 

          Нещодавно, у місті Хмельницькому, пройшов фестиваль змагань з тхеквондо ВТФ - Кубок України серед дорослих, Чемпіонат України серед кадетів та Літня Універсіада України. У двух з трьох турнірів приймали участь студенти університету: Функендорф Владислав (МФ), Циганкова Катерина (АФ), Чорний Ярослав (МФ), та випускник транспортного факультету Ігнатій Данило.

          Кубок України відкривав фестиваль і наші спортсмени змогли довести свою майстерність вже у перший же день - золото вагової категорії +87 кг виборов Ігнатій Данило, перемігши з великою перевагою у трьох двобоях .

          Далі Чорний Ярослав зійшовся у полуфінальному поєдинку із спортсменом з Одеси, котрий вже є призером чемпіонатів Європи. У запеклій боротьбі Ярослав у ваговій категорії -87 кг отримав бронзову нагороду.

          В кінці змагального дня виступав Владислав Функендорф у ваговій категорії - 58 кг. Владислав провів три поєдинки: перший супротивник був пройдений по неявці, у полуфіналі був здоланий молодий спортсмен з Полтави, а у фінальному поєдинку був поборений Харківський спортсмен, призер та чемпіон Європи, головний супротивник у збірній, та на шляху до поїздки на Чемпіонат світу. Вже друге золота для наших спортсменів.

          Не так пощастило Циганковій Катерині. У ваговій категорії -53 кг Катерина програла у першому двобої і не отримала медалі, але все ще попереду.

          Таким чином в перший день в нас два золота та бронза, вітаємо призера та переможців!!!

          Літня Універсіада України проходила у останній день змагань, коли багато спортсменів роз'їхалось і залишилися тільки студенти ВУЗів. У цей день виступали Функендорф, Чорний та Циганкова у тих самих вагових категоріях.

          На цей раз Циганкова Катерина змогла пройти далі першого двобою, та виборола бронзову нагороду у вагової категорії -53 кг, програвши Харківській спортсменці .

          Чорний Ярослав у цей день зміг поліпшити свій результат і виборов срібло у ваговій -87 кг, програвши іншому лідеру цієї вагової категорії з Луганську.

          Функендорф Владислав виборов золотий дубль у ваговій категорії -

58 кг. Він переміг спортсменів із Рівного та Сум й виборов собі місце у студентській збірній на майбутній Чемпіонат Європи та Всесвітню Універсіаду.

          На рахунку наших студентів у останній день фестивалю - 1 золото, 1 срібло та 1 бронза.

          Вітаємо призерів та переможця, а також вітаємо тренера команди Шевченко Віктора Івановича із стабільно високим результатом, бажаємо здоров'я та натхнення у подальших перемогах!!!


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie