Результати опитування випускників ОПП «Економіка», ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

У вересні 2020 року кафедрою економіки і підприємництва було розроблено анкету для опитування випускників ОПП «Економіка», ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та розміщено на сайті кафедри за посиланням docs.google.com/forms/d/1ZhcLoblRvjxpMtetekP6T-KgJw9N3lMdwvRZt9h0JMc/viewform.

Протягом вересня-листопада 2020 року 23 випускники ОПП «Економіка» та ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» пройшли анкетування та висловили свої думки щодо рівня задоволеності якістю освітньої програми, її актуальності для початку та розвитку кар’єри.

Випускники надали відповіді щодо власного досвіду працевлаштування по закінченню навчання та адаптації на робочому місці, оцінили отримані знання, уміння та навички («загальна теоретична підготовка за профілем», «вміння застосовувати набуті знання у практичній діяльності», «знання іноземних мов», «використання інформаційних і комунікаційних технологій», «отримання соціальних навичок»), сформували рекомендації по вдосконаленню освітніх програм.

Детально з результатами опитування можна ознайомитися на сайті кафедри економіки і підприємництва за посиланням https://fmab.khadi.kharkov.ua/kafedri/ekonomiki-i-pidprijemnictva/anketuvannja/anketuvannja-vipusknikiv/ («Результати опитування випускників у 2020 році» → натиснути «Переглянути»).

Дякуємо нашим випускникам за приділений час, за висловлені зауваження та надані рекомендації! Ваші відповіді допоможуть нам стати краще!


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie