проф. Дмитрієва О.І. – номінантка V Національної премії «Найкраща українка в професії»

26 травня 2023 року у м. Києві відбулася урочиста церемонія нагородження топ-професіоналок України – V Національна премія «Найкраща українка в професії». Захід проходив за підтримки Українського союзу промисловців та підприємців, Торгово-промислової палати України та Всеукраїнського журналу Super Lady magazine.

Вперше серед топ-професіоналок України є представниця нашого університету: Дмитрієва Оксана Іллівна – завідувачка кафедри економіки і підприємництва, докторка економічних наук, професорка, стипендіатка Кабінету Міністрів України.

Національна премія «Найкраща українка в професії» – це щорічний соціальний проєкт для жінок, успішних у своїй професійній діяльності, а цього року ще й направлений на підтримку дітей, які постраждали внаслідок війни в Україні. Мета заходу: привернути увагу до успішних жінок, поділитися досвідом ведення бізнесу в умовах воєнного стану, об’єднати та відзначити нагородами жінок, найкращих у своїй професійній діяльності.

Ведучими цьогорічного заходу були актор, відомий теле- та радіоведучий Андрій Джеджула та юна телеведуча, акторка Вікторія Маціщук.

Під час урочистої церемонії Оксана Іллівна отримала привітання від Марина Кінах і зіркових гостей: Ольги Сумської, Віталія Борисюка, Олексія Сагаловського, Олени Гребенюк; була нагороджена дипломом номінантки та статуеткою V Національної премії «Найкраща українка в професії 2023», персональною статей у Всеукраїнському журналі Super Lady magazine.

Щиросердно вітаємо Оксану Іллівну з нагородженням престижною відзнакою, бажаємо ніколи не зупинятися на професійному шляху та подальших видатних звершень!


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie