Привітання першокурсників!

Шановні першокурсники!

Щиро вітаю усіх вас з новим навчальним роком!

Нехай він, незважаючи на воєнні дії, стане для вас доленосним, захоплюючим і мирним!

Любі наші юнаки і дівчата!

Цьогоріч ви поповнили лави студентського загалу одного з кращих технічних ЗВО України – Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Нехай цей рік стане для вас особливим і доленосним, адже саме з нього розпочинається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий шлях пізнання і нових звершень, шлях у самостійне життя.

Знайте, що навчання – це прихований скарб і вашим головним завданням на наступні п’ять років є не лише здобуття омріяного фаху, але й формування себе як патріотично налаштованої особистості, яка творчо мислить і прагне пізнавати незвідане, яка спроможна поставити перед собою недосяжну мету і неодмінно здійснити її.

На вашу долю вже випало чимало випробувань, адже вам довелося робити зважений вибір свого майбутнього під час воєнних дій, розв’язаних росією, яка 24 лютого напала на Україну, завдавши ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Харкову. З початку повномасштабної війни рф проти України нашу рідну Харківщину обстрілювали понад п’ять тисяч разів.

Але, незважаючи на військові та цивільні втрати, заклади освіти Харківщини розпочали новий навчальний рік у дистанційному форматі, адже усі ми чітко усвідомлюємо, що могутня й процвітаюча держава розпочинається з університетських аудиторій і лабораторій, бібліотек і спортивних залів.

Переконаний, що ваше прагнення до навчання й пізнання, творчого мислення і самореалізації є запорукою не лише вашого гідного майбутнього, але й України, яка неодмінно здобуде перемогу у цій війні.

Шановні майбутні фахівці автотраспотної галузі країни, знайте, що усі перешкоди долаються силою знань, тож нехай вам підкоряться найвищі їх вершини, а найсміливіші задуми неодмінно втіляться у життя.

Нехай новий 2022 – 2023 навчальний рік принесе вам багато цікавих зустрічей, відкриттів і перемог задля процвітання нашого уславленого університету, відбудови України та відновлення і модернізації освіти.

Щиро бажаю усім вам, дорогі першокурсники, успішного і звісно ж мирного навчального року, гідних здобутків і звершень під час навчання в ХНАДУ, життєдайної енергії та безмежної віри у щасливе майбуття!

Віктор Богомолов,

ректор ХНАДУ, професор


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie