ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ДИСЦИПЛІН ЗА ОСВІТНЬОЮ ПРОГРАМОЮ – ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО НАВЧАННЯ

  На кафедрі будівельних і дорожніх машин 20 вересня 2022р. відбулася нарада щодо вибіркових дисциплін здобувачів першого,  другого та третього  рівней навчання.  

Гаранти довели кураторам груп та науковим керівникам про особливості навчання у цьому навчальному році структури та змісту освітніх програм. Акцент робився на формуванні індивідуальної освітньої траєкторії (ІОТ) здобувачів шляхом індивідуального вибору навчальних дисциплін.

Здобувачі знайомляться з каталогами та визначають набір вибіркових дисциплін з урахуванням індивідуальних освітніх траєкторій, з урахуванням обсягу їх знань, умінь та компетентностей. Вибіркові дисципліни обираються здобувачем через систему управління навчальним процесом ХНАДУ, за особистим логіном та паролем у системі.

Перелік дисциплін каталогу вибіркових дисциплін всіх рівнейза  освітніми програмами (Каталог вибіркових дисциплін (khadi.kharkov.ua)).

Можливість ІОТ забезпечується «Положення про порядок та умови обрання студентами дисциплін за вибором у ХНАДУ»  (https://bit.ly/3deTEfN). Навчальні дисципліни за вибором здобувача вводяться до ОП для задоволення освітніх і кваліфікаційних потреб здобувачів, набуття ними високого рівня компетентностей та конкурентоспроможності на ринку праці. Вибір дисциплін здобувачами  відбувається на основі аналізу силабусів дисциплін розміщених на сайті ХНАДУ (https://bit.ly/3zhktZ3 та https://bit.ly/3wkmt0X), здобувач може обирати дисципліни з інших ОП університету. Створення ІОТ здобувачами відбувається шляхом: самостійного добору вибіркових компонентів ОПП; формування індивідуального навчального плану здобувача;  участі в програмах академічної мобільності. Створенням ІОТ опікується гарант освітньої програми, навчальний відділ та випускова кафедри будівельних і дорожніх машин.


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie