Особливості організації дистанційного навчання на кафедрі іноземних мов

Під час карантину кафедра іноземних мов здійснює контроль та керування навчально-виховним процесом у режимі on-line.

Для студентів 1-3 років навчання і аспірантів спеціально створено ресурс на YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCF9gPDPSDh0djwmvv8ZyU6A/), куди вони можуть заходити в будь-який зручний для них час і по стільки разів, скільки це необхідно в кожному конкретному випадку. Після роботи з ресурсом студенти надсилають викладачеві на перевірку тести на платформі Google Classroom.

Також викладачі працюють із базовим підручником видавництва Cambridge University Press "Empower" (рівні A2, B1, B1+), який забезпечений аудіодоріжками і тестовими завданнями, які студенти можуть виконувати у зручний для них час.

Запущено "Коригувальний курс граматики англійської мови" на платформі Moodle для тих, хто хоче вдосконалити знання англійської мови.

До кінця місяця планується запустити в Moodle курс для підготовки студентів 4 курсу до здачі ЄВІ з англійської мови.

Для роботи з групами викладачі створюють інтерактивні завдання, презентації (Quizlet, Kahoot, Google Presentations, Google Forms).

В цілому, кафедра прагне організувати роботу відповідно до сучасного вектору розвитку системи освіти, який виник завдяки вдосконаленню IT технологій - так званої персоналізації навчання, яка означає розширення автономності студента аж до його самоосвіти, створення можливості для студента вчитися там і тоді, де і коли йому зручно.


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie