Новини від партнерів Corum Group

                          Прорив в дистанційній роботі

            Випробування на відстані: Corum Group організував дистанційну здавання-прийняття обладнання для Білоруськалій.

              На харківському машзаводі «Корум Світло шахтаря» провели незвичайні випробування нової техніки для підприємства «Білоруськалій» - одного з найбільших в світі виробників калійних мінеральних добрив. Клієнт отримав можливість на відстані практично за тисячу кілометрів вивчити конструкцію інноваційних трансформаторних підстанцій КТПВ-ДВ-630 і бути присутнім при випробуванні їх роботи. Все завдяки онлайн-формату.

              Ми раді, що наші партнери з «Білоруськалій», які замовили у нас 16 трансформаторних підстанцій КТПВ-ДВ-630, підтримали ідею випробувань обладнання на відстані. Ми робимо все, щоб своєчасно виконувати замовлення наших клієнтів, при цьому забезпечивши максимальний захист здоров'я наших співробітників, - каже Михайло Потапов, в.о. генерального директора Corum Group. - Нам важливо не підвести замовників і зберегти виробництво. Для цього знаходимо нові формати комунікацій з клієнтами.

              Непрості часи - привід переосмислити звичні підходи до роботи і шукати нові рішення, - вважає Олександр Ковальчук, директор заводу «Корум Світло шахтаря».

              Зазвичай замовники приймають виготовлене обладнання у нас на заводі. Але в умовах карантину поїздки неможливі. Тому ми організували онлайн презентацію і здачу техніки. Зараз завод працює в особливому режимі з підвищеними заходами дезінфекції та гігієни. Все для того, щоб підтримати здоров'я наших людей і виробничий процес.

              Після успішних онлайн випробувань, перша партія трансформаторних підстанцій КТПВ-ДВ-630 готується до відправки в Білорусь. еревага цих підстанцій - робота в мережі з напругою 10 кВ, - говорить Сергій Подолян, менеджер з електроустаткування Corum Group. Енергопостачання з такими мережами більш надійно: менше втрат електроенергії і перепадів напруги, більше пропускна спроможність ліній електропередачі. Тому наші підстанції з підвищеною міцністю ізоляції і новими конструкторськими рішеннями в 80% вузлів, забезпечать стабільну, безперебійну роботу електрообладнання в підземних виробках.

              У минулому році компанія Corum Group інвестувала понад 730 тис. Грн у створення і оснащення на заводі «Корум Світло шахтаря» нової ділянки з різання трансформаторної сталі з розточувальним верстатом компанії VARNSDORF. Це підвищило якість продукції, що випускається і зробило виробництво менш залежним від зовнішніх підрядників. статкування Corum Group білоруські колеги замовляють з 2001 року. Всього українські машинобудівники поставили в Республіку Білорусь понад 380 трансформаторних підстанцій Внешняя ссылка открывается в новом окнетипу КТПВ. 16 інноваційних підстанцій КТПВ-ДВ-630 планують відвантажити замовнику до кінця весни.

За посиланнями на офіційний сайт:

Внешняя ссылка открывается в новом окнеhttps://corum.com/news/ispytaniya-na-rasstoyanii-corum-group-organizoval-distantsionnuyu-sdachu-priemku-oborudovaniya-dlya-/    


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie