Конференція трудового колективу

За усталеною традицією у січні ми підбиваємо підсумки минулого року на щорічній конференції трудового колективу Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, який очолює заслужений діяч науки і техніки України, доктор технічних наук, професор В.О. Богомолов.

Під час цьогорічної конференції трудового колективу, що відбулася двадцять п’ятого січня у дистанційному форматі, Віктор Олександрович зробив детальну доповідь про виконання цільових показників діяльності ХНАДУ, а також про здобутки потужного і дієздатного колективу нашого закладу вищої освіти в усіх напрямах діяльності.

Попри неймовірні виклики сьогодення, минулий рік для усього нашого колективу був непростим етапом життєдіяльності ХНАДУ, які ми спільними зусиллями гідно долали.

У своїй доповіді Віктор Олександрович акцентував особливу увагу на тому, що, незважаючи на повномасштабну війну, розв’язану рф проти України, котра триває одинадцять місяців поспіль, колектив ХНАДУ йде в ногу з часом, гідно забезпечуючи підвищення якості, доступності та прозорості освіти шляхом удосконалення методів роботи зі студентами, використання новітніх технологій навчання і зміцнення наукового потенціалу нашого університету.

Ректор підкреслив, що колектив Харківського національного автомобільно-дорожнього університету пишається минулорічними здобутками і науковими відкриттями наших учених і винахідників, навчально-методичними наробками факультетів і кафедр, відділів і підрозділів, а також численними перемогами студентів у міжнародних і всеукраїнських науково-освітніх заходах та спортивних змаганнях різного рівня.

Віктор Олександрович подякував усім членам трудового колективу ХНАДУ за гідну і самовіддану працю, які роблять вагомий внесок у якнайшвидшу відбудову та процвітання нашої держави, нашого міста і нашого університету, щоденною працею наближаючи перемогу України.


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie