Інформація від наукової бібліотеки

      Запрошуємо ознайомитися з виданнями наукових праць, які розміщені в цифровому архіві Харківського національного автомобільно-дорожнього університету ElArKhADI.
      До вашої уваги представлено не тількі нові надходження, а також випуски видань з початку заснування.

 Автомобіль і Електроніка. Сучасні технології : електрон. спеціаліз. вид. / М-во освіти і науки України, Харків. нац. автомоб.-дор. ун-т, кафедра автомобільної електроніки ; [редкол.: Бажинов О. В. (голов. ред.) та ін.]. – Харків : ХНАДУ, 2010– . – ISSN 2226-9266. Внешняя ссылка открывается в новом окнеПерегляд за посиланням.

 Електронне видання засновано в 2010 р. кафедрою автомобільної електроніки Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. У виданні розміщуються матеріали теоретичних та практичних досліджень перспективних напрямків розвитку автомобільної електроніки. також матеріали доповідей учасників Міжнародної науково-технічної конференції «Автомобіль і електроніка. Сучасні технології».

Проблеми і перспективи розвитку підприємництва : зб. наук. пр. [Електронний ресурс] / М-во освіти і науки України, Харків. нац. автомоб.-дор. ун-т ; [редкол.: Щербак В. Г. (голов. ред.) та ін.]. – Харків, 2011– . – .  Внешняя ссылка открывается в новом окнеПерегляд за посиланням.

Збірка видається з 2011 року. Наукове видання, де публікуються результати наукових досліджень, огляди з найбільш актуальних проблем економічної теорії, економіки підприємств та управління виробництвом, менеджменту, маркетингу, фінансів і банківської справи, обліку і аудиту, міжнародної економіки, розміщення продуктивних сил і економіки регіонів, математичних методів та інформаційних систем в економіці.                


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie