ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

за спеціальністю «МЗР» Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів) Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка                  

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» № 1457 від 24.11.2020 р. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка було призначено базовим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)». 30 квітня 2021р. пройшла підсумкова науково-практична конференція на платформі "GOOGLEMEET".

Від випускової кафедри будівельних і дорожніх машин ХНАДУ було представлено роботу за темою: «ПІДВИЩЕННЯ ЕКСПЛУАТАЦІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОЛІСНИХ ЗЕМЛЕРИЙНО-ТРАНСПОРТНИХ МАШИН ШЛЯХОМ ОПТИМІЗАЦІЇ РЕЖИМІВ І УМОВ ЇХ РОБОТИ», яку підготовив студент - механік Коваленко Микола Сергійович (гр.М-52) під керівництвом к.т.н., доц. Холодова А.П. Наукова робота зайняла призове місце та викликала цікаву дискусію.

Під час роботи підсумкової науково-практичної конференції студенти та всі учасники продемонстрували глибокі знання з Галузевого машинобудування, інноваційні підходи до вирішення окремих наукових проблем, креативність мислення, чіткість викладення матеріалів та аналізу досліджень.


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie