ДИСТАНЦІЙНИЙ День відкритих дверей на кафедрі будівельних і дорожніх машин

15 травня о 12.30 у прямому ефірі, за посиланням програми Skype, абітурієнти та їх батьки мали можливість зустрітися з відповідальним по прийому механічного факультету і кафедри будівельних і дорожніх машин – Олександром Вікторовичем Щукіним. Олександр Вікторович розповів про особливості навчання в університеті, про правила прийому в 2020 році, про умови вступу на бюджетну і платну основу, вступу з технікумів і коледжів, а також в цілому про набір. Була запропонована схема отримання подвійного диплому спільно з «Лодзинською політехнікою» і вибір напрямків на стажування за кордон в провідні фірми – виробників будівельної та дорожньої техніки.

У заході взяли участь представники Харківських і обласних шкіл, ліцеїв та технікумів. Вдалося поспілкуватися з абітурієнтами та їх батьками з Донецької, Дніпропетровської, Полтавської та Луганської області.

У програмі онлайн зустрічі викладачі кафедри БДМ організували:

- презентацію кафедри, напрямки та спеціальності;

- екскурсія в Навчальний клас по забезпеченню комп'ютерного моделювання;

- відвідування лабораторного класу по вантажопідйомної техніки;

- знайомство з лабораторією модулів і агрегатів будівельних і дорожніх машин.

Олег Віталійович Щербак – провідний доцент кафедри в області інноваційних комп'ютерних технологій розповів про особливості підготовки на кафедрі і провів міні-лекцію про те, що таке проектування систем, як розробляють і моделюють сучасні машини.

Олександра Михайлівна Чаплигіна – переконливо довела про необхідність поглибленого вивчення англійської мови. Що реалізується на нашій спеціальності. Конкуренція між фахівцями сьогодні дуже висока, і якщо ви знаєте іноземну мову, шанси на успішне і перспективне працевлаштування значно підвищуються. Активно розвиваються міжнародні компанії, з'являється все більше фірм, які перебувають у ділових відносинах з організаціями з інших держав. Тому важливо знати і вдосконалювати англійську мову.

Антон Павлович Холодов – розповів про видатних випускників нашої кафедри, які працюють у нашій країні і за кордоном.

Олександр Володимирович Орел – докладно розповів про перспективи працевлаштування наших випускників.

Для всіх учасників заходу був організований онлайн майстер-клас з комп'ютерного моделювання, відправлені посилання, за якими можна побачити демонстраційні ролики, створені найкращими студентами та їх керівниками.

До скорої зустрічі, шановні абітурієнти, на нашій кафедрі будівельних і дорожніх машин!

Олександр Вікторович Щукін, тел. 097-996-76-41; e-mail alexhome88@gmail.com


Nachrichten nach Datum

Tag Nachrichten

Nach Kategorie