Запис вебінару “Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів”

30 листопада 2021 в рамках проєкту “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти – Academic IQ” відбувся вебінар “Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів”.

Лекторка Діна Вьорткіна розповідає про практики, які можна використовувати, щоб забезпечити прозорість й ефективність перевірки наукових статей співробітників чи потенційних працівників, а також про онлайн-ресурси, які можна використовувати для детального аналізу хижацьких видань та підвищення рівня обізнаності серед науковців, адміністраторів та студентів.

Про лекторку: Діна Вьорткіна є директоркою Офісу інформації та навчальних технологій Коледжу освіти Університету штату Флорида. Сфери її професійних зацікавлень включають навчальні та освітні технології, інновації у вищій освіті, навчальні системи, професійний розвиток, профорієнтація для молодих працівників та керівництва освітніх закладів, онлайн та змішане навчання й викладання, активні освітні простори, а також включення інноваційних навчальних технологій у середню та вищу освіту.


Nach oben